Julefrokost

Jule-platte (12:00 - 16.30)
Karrysild - røget laks med urtecréme - fiskefilet med remoulade - Flæskesteg med rødkål - frikadeller med surt - roastbeef med pickles

275,- min 2 kuverter.

Tilkøb
Hjemmelavet Ris a la mande

85,-

Jule-buffet (fra 17:00. Vi lukker kl. 24:00)
Alt serveres på buffet.

De kolde retter
Karry sild
Marineret sild
Lun Fiskefilet m. remoulade og citron
Roastbeef m. pickles
Røget laks
Æg m. rejer & tomat

De varme retter
Andesteg m. svesker & æbler
Flæskesteg med rødkål
Frikadeller m. surt
Leverpostej m. champignon & bacon, Æbleflæsk

Dessert
Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Min. 15 kuverter 495,-

Tilkøb
fribar i 3 timer fadøl, vin og vand.

895,-